Ik geloof in het betrekken van de werkvloer, dat simpele ideeën het werk zoveel leuker kunnen maken en tegelijkertijd meer klantwaarde geven.

Begonnen bij de bedrijfsgezondheidsdienst van multinationals waar de verhalen kwamen van de mensen van de werkvloer en waar de nieuwsgierigheid groeide: Wat gebeurd er op de werkvloer? Hoe doe je je werk? Waarom is het zo georganiseerd? En vooral, hoe kan het beter? En dat is nog steeds mijn drive om samen te kijken naar verbeteringen op het snijvlak van mens, proces en techniek.

Inmiddels heb ik als consultant een ruime projecten ervaring en de systematische en gestructureerde aanpak helpt om te komen tot resultaat. Daarnaast heeft de ervaring me geleerd hoe belangrijk het is om met alle betrokken partijen tot consensus te komen en draagvlak te creëren. De werkvloer kan een verandering maken en breken.

Het Lean virus heeft me te pakken gekregen in 2013. Resultaten halen en tegelijkertijd zien dat de motivatie toeneemt; dat vind ik gaaf! Lean zie ik als een manier van leven, een filosofie en verbetervisie.
NLP helpt me bij de zachte mens kant. Mijn overtuiging is dan ook “echte verandering komt van binnenuit”

In 2017 ben ik mijn onderneming Aaike.nl gestart en werk ik elke dag aan mijn missie
“Mijn gedrevenheid, diepgang en creativiteit inzetten om mensen te raken en te verbinden, en samen te komen tot duurzame resultaten”

Ik sta voor:

Resultaat
Focus op een zakelijk perspectief. Stapsgewijs en gestructureerd. Doelgericht.

Motivatie
Door de mensen van de werkvloer te betrekken, motiveren en coachen om het zelf te doen.

Leren
Leren is vooral doen, doen, doen. Dus laten we samen aan werk gaan!

Creatief
Mijn aanpak is creatief en vaak visueel. Dat maakt de boodschap helder.