Zie je dat de processen efficiënter en effectiever kunnen?
Werk je in de “waan van de dag” en ontbreekt het je aan tijd voor Continu Verbeteren?
Heb je al ervaren dat Lean werkt en wil je er meer van?

WAT?

Continu Verbeteren is een manier van werken om de organisatie beter te maken. Beter doen dan je deed. Het halen van maximaal resultaat in een zo kort mogelijke tijd. Ervaring heeft geleerd dat we allemaal continu verbeteren omdat de wereld om ons heen veranderd. De kunst is de aandacht hebben en houden voor Continu Verbeteren en deze manier van werken te integreren in de organisatie.

HOE?

Door Lean te zien als een filosofie en een manier van werken. Processen zijn het hart van de organisatie. Door processen echt beet te pakken en te verbeteren. Lean by Doing is vooral veel doen en samen leren. Het uitgangspunt is altijd de klant en het creëren van klantwaarde in de organisatie. Met de aanpak van Motivatie en Verbeteren (MOVE) on the job komen we in 4 stappen naar Continu Verbeteren en bouwen we samen de Lerende Organisatie.

Neem contact op voor
Interim Verbeter en Lean consultant
Procesverbetering / Procesoptimalisatie / Procesmanagement
Waardestroom analyse (Value Stream Mapping VSM)
MOVE on the job

Bagage
Lean Black Belt
Strength Based Lean

Harrie:
“In een aantal inspirerende sessies hebben wij, onder de bezielende leiding van Aaike, een energievretend administratief proces omgebouwd naar een succes proces!
Aaike heeft in deze sessies goed de focus weten te houden op het gewenste eindresultaat en daardoor ons weten te enthousiasmeren om een zo “lean” mogelijke oplossing te realiseren.”